Workshops

& cursussen

 Zelf aan de slag in een workshop Zilversmeden

 De nieuwe indeling in de watertoren biedt mij de mogelijkheid om belangstellenden tijdens een workshop te laten proeven aan het vak van zilversmeden.

In kleine groepen tot maximaal 8 personen ervaart u hoe het is om metaal te vervormen door het te ‘drijven’ met een hamer. Deze workshop is uniek omdat het hier specifiek om de techniek van zilversmeden gaat.

We leren u enkele basistechnieken, en al in één middag kunt u een klein voorwerp maken, zoals een dessertlepel. Ook leuk als een bijzonder verjaardagsgeschenk.

U kunt zich individueel inschrijven of als groep.

Hoe dan ook: een workshop zilversmeden is een bijzonder en actief dagje uit.

Prijs inclusief zilver voor een dessertlepel: €100,00

 

Informeer naar de data

Verdiepingcursus voor professionals & semi-professionals

 

Voor wie zich verder wil verdiepen in het zilversmeden en hen die al eerder (elders) edelsmeedcursussen hebben gevolgd, bieden we cursussen aan in blokken van 10 wekelijkse dagdelen van 3,5 uur elk.

Ook kunnen workshops en cursussen op maat worden aangeboden als aanvulling op -of als onderdeel van- een studie. En om (semi)professionals in de gelegenheid te stellen hun werkstukken uit te voeren in een goed geoutilleerd atelier, onder professionele begeleiding.

Na een intakegesprek bepalen we niveau, frequentie en mate van gewenste begeleiding.

 

Prijs: € 475,00. voor 10 dagdelen.

 

 

 

Zilversmeden als bedrijfsuitje

of voor teambuilding

Zilversmeden als bedrijfsuitje blijkt telkens weer een unieke ervaring. We stellen met u een programma op maat samen, en iedereen gaat met een persoonlijke, eigengemaakte herinnering naar huis. Laat uw personeel ontdekken hoeveel creativiteit er in hen schuilgaat.

Ook als teambuildingsinstrument is een workshop zilversmeden in te zetten. Het is een fysiek proces waarbij focus en concentratie belangrijk zijn. Op een ontspannen wijze laten we teams of kleine groepen samenwerken in een creatief proces. Het smeden van een band wordt zo niet alleen in figuratieve zin waarheid. Samen werken ze aan een uniek en waardevol kunstwerk dat uw bedrijfsidentiteit versterkt en uitdraagt.

Indien gewenst kan samen met professionele coaches uw behoefte in kaart worden gebracht en de dag worden ingevuld. De workshop is desgewenst uit te breiden met persoonlijke coachinggesprekken, maar ook met een lunch, borrel en/of diner. 

Prijs: op aanvraag

 De Watertoren is naast een sfeervol gebouw hét baken voor de hedendaagse Nederlandse zilver-smeedkunst. Vanuit de watertoren zijn al vele initiatieven ontplooid om de hedendaagse zilversmeedkunst te promoten.

 

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Zilvergalerie de Watertoren?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief op info@passi.nl